FISKE FÖR BÅDE SOMMAR OCH VINTER

Upptäck fiske med högkvalitativa fiskeprodukter från Nya Stigs cykel och fritid

Är du en passionerad sportfiskare som även vill ha högkvalitativa produkter inom fiske? Då ska du ta en titt på sortimentet av fiskeprodukter från oss och våra välkända leverantörer!

Våra leverantörer är några av de mest populära försäljarna av fiskeprodukter på marknaden. Vi samarbetar med flera av de mest ansedda leverantörerna, som till exempel Rapala, CWC, Abu Garcia, Shimano och Garmin. Detta innebär att du kan vara säker på att du får tillgång till de allra bästa produkterna när det kommer till fiskeutrustning.

Rapalas wobblers är en av de mest populära produkterna på marknaden, eftersom de imiterar rörelsen av en skadad fisk och lockar till sig andra fiskar. Abu Garcia är bland annat kända för sin höga kvalitet och hållbarhet på sina rullar och spön. Shimano är en annan ledande tillverkare av fiskeutrustning med avancerad teknik och hög prestanda. Garmin erbjuder också avancerade GPS-enheter och ekolod som hjälper dig att hitta rätt fiskeplats.

Genom att handla hos oss får du tillgång till högkvalitativa produkter som gör dina fisketurer ännu mer framgångsrika och minnesvärda.

Utforska utbudet av våra fiskeprodukter från Stigs cykel och fritid idag och ta ditt sportfiske till nästa nivå!

Fiske stigs cykel och fritid

FÖRHÖJ FISKELYCKAN MED KVALITÉTSPRODUKTER FRÅN RAPALA

Rapala är ett välkänt varumärke inom sportfiskevärlden. Företaget grundades i Finland 1936 av Lauri Rapala och är idag en global ledare inom tillverkning av fiskeredskap. Rapala är mest känt för sina högkvalitativa wobblers, som är konstgjorda beten som simulerar rörelsen av en fisk för att locka till sig andra fiskar. Företaget tillverkar också andra typer av fiskeredskap som drag, spön, rullar, linor och tillbehör. Rapalas produkter används av sportfiskare över hela världen och anses vara bland de bästa på marknaden.

FISKE FRÅN CWC CATCH WITH CARE

CWC grundades 1992 och är en distrubitör av utvalda högkvalitativa fiskeredskap till predatorfisket. Idag är dom en av de ledande inom sitt fält i Skandinavien. Deras mål är att förse marknaden med specialinriktade produkter av hög kvalitét.

CWC Catch with care leverantör fiske stigs cykel och fritid
Abu Garcia leverantör fiske stigs cykel och fritid

VÄLKÄNDA KVALITÉTSPRODUKTER INOM FISKE FRÅN ABU GARCIA

ABU Garcia startade 1921 och kan vara ett av de mest kända märkena för tillverkning av fiskeutrustning som spön, rullar och annat som är nödvändigt för fiske, och vi är mycket stolta att kunna erbjuda deras produkter i vårt sortiment. ABU Garcia har ett mycket gott rykte om deras höga kvalitet och användbarhet, och med ABU Garcias produkter får du utrustning som håller i många år.

Rapala leverantör fiske stigs cykel och fritid
Shimano leverantör fiske stigs cykel och fritid
Garmin leverantör fiske stigs cykel och fritid

SKICKA ETT MEDDELANDE OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR OM FISKEPRYLAR, VI HJÄLPER DIG GÄRNA!