EN ROLLATOR KAN VARA DIN HJÄLP PÅ VÄGEN

Välkommen till en värld av frihet och rörlighet med en rollator med rätt tillbehör!

Är du i behov av en rollator? Vi har ett brett sortiment av rollatorer och tillbehör för den som behöver extra stöd och hjälpmedel i vardagen. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder rollatorer av högsta kvalitet, såsom den populära modellen Carl-Oskar med extra stora hjul.

Förutom rollatorer erbjuder vi också ett stort utbud av tillbehör för att göra din vardag ännu mer bekväm och säker. Vi har allt från korgar och käpphållare till väskor och stänkskydd till din rollator som gör det lättare att ta med dig dina tillhörigheter. Vissa tillbehör finns på lager och andra är bara en beställning bort.

Vi är övertygade om att rörlighet och självständighet är nyckeln till en aktiv och hälsosam livsstil, oavsett ålder eller fysiska begränsningar. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda de bästa och mest populära produkterna på marknaden.

Besök vår butik för att se vårt utbud och provkör din rollator innan du köper den. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för dina behov. Hos oss kan du vara säker på att du får hög kvalitet och bra service varje gång du handlar.

PROVKÖR EN BÄSTSÄLJANDE ROLLATOR – CARL-OSKAR FRÅN HUMAN CARE

Carl-Oskar är den perfekta följeslagaren för dig som vill ha en pålitlig, stabil och dessutom lättanvänd rollator. Dess robusta ram och fyra stora hjul ger stabilitet och säkerhet både inomhus och utomhus. Och tack vare den justerbara höjden på handtaget, kan du gå i din egen takt utan att behöva oroa dig för obekväma ställningar.

Med Carl-Oskars praktiska korg kan du enkelt bära med dig dina tillhörigheter, oavsett om du handlar mat eller tar en promenad i parken. Och när det är dags att packa ihop och åka hem, kan du enkelt fälla ihop Carl-Oskar för smidig förvaring och transport.

Men Carl-Oskar är mer än bara en vanlig rollator. Den är din följeslagare på vägen mot en aktiv och självständig livsstil. Den ger dig friheten att gå var du vill, när du vill och på ditt eget sätt.

Så ta steget mot frihet och rörlighet idag och beställ din Carl-Oskar från oss. Upplev den enkla och bekväma användningen av en kvalitetsrollator som är utformad för att hjälpa dig att njuta av livet till fullo!

Rollatorn Carl-Oskar är Human Cares välkända bästsäljare. Det är en säker och tillförlitlig allroundrollator som finns i fyra olika bredder och har en brukarvikt på 150 kg. Carl-Oskar har en flexibilitet i chassit som gör att den är stabil även på ojämna ytor som till exempel i utomhusmiljö. Carl-Oskar finns även som en förstärkt modell med en maximal brukarvikt på 275 kg.

SMARTA OCH PRAKTISKA TILLBEHÖR TILL DIN ROLLATOR

KORG

Korgen underlättar vid inköp och utflykter. Korgen kan enkelt plockas bort för att bäras i handen.

VÄSK-KIT

Ett väsk-kit för Carl-Oskar och Rebel rollator. Perfekt när du vill ha med dig något på resan eller ska till butiken då du enkelt kan fylla väskorna och ta med dina varor hem.

KÄPPHÅLLARE

Käpphållare som enkelt fästes på sidan av rollatorn och håller käppen eller kryckan på plats under promenaden.

BRICKA

Brickan plaseras på sitsen och underlättar förflyttning av saker, exempelvis mellan köket och matbordet.

SKICKA ETT MEDDELANDE OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR OM GÅNGHJÄLPMEDEL, VI HJÄLPER DIG GÄRNA!